CHOKLADDOPPADE SKUMBOLLAR PÅ MÖRDEGSBOTTEN
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladdoppade mumsmums på mördegsbotten
  • Mördeg
  • 200 g smör
  • 85 g strösocker (1 dl)
  • 4 g vaniljsocker (1 tsk)
  • 300 g vetemjöl (4 1/2 dl)
  • Maräng
  • 75 g vatten (3/4 dl)
  • 170 g strösocker (2 dl)
  • 75 g glykos (1/2 dl)
  • 110 g äggvita (3-4 st)
  • 1 1/2 st gelatinblad
  • Garnering
  • 400-500 mörk choklad
  • 2 msk rapsolja
  • kokos, strössel, torkade jordgubbar, vit choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.