Blanda mjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa så smeten blir jämn. Häll i resten av mjölken och knäck i äggen. Rör i Milda i smeten. Lät gärna smeten stå och svälla ca 30 minuter.
Häll Milda flytande margarin i en stekpanna eller pannkakslagg och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Häll i ett tunt lager smet i pannan när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Sänk värmen. Vänd pannkakorna när smeten stelnat och färgen på pannkakorna är gulbruna. Rör om i smeten då och då så att inte mjölet sjunker till botten.
Låt pannkakorna svalna, vik in kanterna och rulla ihop till små rullar. Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Doppa pannkaksrullarna i chokladen och låt stelna.
Fluffiga amerikanska pannkakor som smakar himmelskt gott. Servera dina pannkakor med önskat tillbehör. Inlägget Amerikanska pannkakor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF. • Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna bli väldigt tjocka och svårgräddade i mitten
Gjorde pannkakor till lunch och då vart det också lchf pannkakor till min man. Recept Lchf pannkakor. Vet att jag lagt upp detta recept tidigare men det är så bra så tänker dela det igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.