De är fylldamedlemoncurdeoch det receptet finns under fliken tårtfyllning här på bloggen. Gör under tiden hål medmeden kärnhusuttagare i varje cupcakes och fyll medlemoncurde
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MEDENTOUCHAV INGEFÄRA. Med hjälp aven mandolin, vass kniv eller osthyvel – skär långa remsor avauberginen
Smaka avigenmed ev salt och peppar Ev red medmaizena. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Jordgubb – och lingomsylt medentouchav svartpeppar. Koka ihop jordgubbar och lingon meden skvätt vatten i en kastrull på medelvärme värme tills det tjocknat
Riktigt god och uppfriskande, min favoritav de shakes jag brukar göra. mynta efter smak och tycke. Enligt blir detta recept för 4 port ca 175 kcal varav 18 g protein och 15 g kolhydrater. 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt). 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt)
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppadesmed brynt smör
Där kan man sätta sig ned och plocka svart trumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
Koka upp och smaka av. Hacer un corte en las pechugas con cuidado de no atravesarlas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Och täck fyllningenmedpajdegen. Krydda med salt, svartpeppar och dragon. Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Smaka avmed salt och vitpeppar ochavslutasåsenmed att mixa i smöret. Koka sparrisen försiktigt i saltat och sockrat vatten, häll avoch servera till fisken
Koka upp och smaka av. Hacer un corte en las pechugas con cuidado de no atravesarlas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.