Först ut är denna goding som jag ursprungligen hittade receptet på i min favorittidning Hembakat, dock bytte jag ut den vanliga vita chokladen till Marabou vit choklad med vaniljsmak
Chokladbräck. Du behöver. 100 g mörk choklad. Cashewnötter. Gojibär. Kakaonibs. Flingsalt. 1. Smält chokladen och bred sedan ut det på ett bakplåtspapper
Bred ut den ljusa chokladen ovanpå den mörka, och strö på karamellkrosset. Chokladbräckmed tyrkisk peber och hallon var något som dök upp i skallen en natt när jag inte kunde sova
Smält chokladen i en plastbunke i mikron på medelhög effekt, eller i ett vattenbad • Blanda ner russin, cornflakes och kokos • Häll upp chokladblandningen på en plåt med bakplåtspapper och låt den svalna i rumstemperatur • Vid servering, bryt eller skär bitar av bräcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.