Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Söta och friska på samma gång, chokladiga förstås å så lite sega. Energibollar, hälsosamma chokladbollar, dadelbollar eller helt enkelt bara galet goda chokladbollar – de får heta lite olika varje gång jag gör dem
Jag använde mestadels solrosfrön, eftersom de är ganska neutrala i smaken. Här kommer det utlovade receptet på de nyttiga chokladbollarna vi hade med oss på vår utflykt till Flottsbro
Som tröst för er (och oss) som avslutat sportlovet, och som godis för er som nyss påbörjat sportlovet så kommer här ett recept på mina goda, nyttiga chokladbollar
Är man inte sugen på det ropar man förslagsvis in närmsta barn som säkerligen gör det med glädje. Och eftersom vi äter väldigt lite sötsaker nuförtiden, och dessutom sötar väldigt försiktigt, så tycker jag att det känns ok att använda sötningsmedel ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.