Jag försöker variera bollarna med lite olika ingredienser, och den här gången fick det bli råa cacaonibs, som jag lade i blöt över natten tillsammans medchiafrön, solrosfrön, pumpafrön, mandel, och gojibär
Här har jag använt yaconsirapen i chokladbollar som är rena rama hälsobomben. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Jag har vänner ochfamiljemedlemmar som är just både gluten ochmjölproteinintolerentaoch därför känns det extra viktigt att kunna erbjuda bröd och kakor som håller för alla sorters önskemål
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Chokladbollar. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
Börja med en halv tesked och smaka sedan av till den sälta du vill ha. Jag rullade mina i hackade hasselnötter men tål man inte nötter så går det bra med kokos, strössel eller pärlsocker
Här har jag mixat samman en variant som är toppen som ett bra mellanmål - full med nyttig energi och ger mättnad och håller blodsockret i balans och energin på topp en god stund framöver
Jag gjorde ju chokladbollar när vi var på Gotland och de blev väldigt goda och gick både snabbt att äta och att göra =) Chokladbollar är något som jag tycker är väldigt gott att äta men inte gör så ofta men tänker att man borde göra oftare när man väl gör det
Jag och Hanna lyxade till fikat lite med nyttiga chokladbollaroch en nyttig milkshake. Milkshaken är gjord på mjölk, oatly vaniljglass (funkar även med exempelvis frozen yoghurt i vaniljsmak), sockerfri hallonsylt, lite vaniljpulver och lite till sötning
Ingredienser Portioner. 36 st 1 dl polkagrisar , krossade 100 färskost av cream cheese-typ 28 st krossade oreokakor original (28 st motsvarar 2 paket à 154 g) 400 g smält mjölkchoklad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.