Lättsötade mintchokladbitar. Inspiration för receptet ovan hämtades från Ann Fernholms blogg här. Smält choklad och kokosolja över sjudande vattenbad, ta fatet från värmen och rör ner pepparmyntsolja efter smak och sedan grädden
I kväll ska vifiralitemed närmsta familjen. Smält ihop nutella, choklad och nougat. Här kommer ett sistaminutentips om nivill göra något mer till gottebordet
Fast lite skönt att den har gjort det för nu äntligen kommer viini en av de mysigasteperioderna på året och det är nu vi kan baka med massa härlig smaker som viinte använder så mycket resten av året
Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala
Hacka chokladenfint och smält tillsammansmed kokosfettet över ett vattenbad. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.