Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter, ta ut och låt svalna helt. Rör om och koka upp, koka till ca 122-124 grader eller till ett kulprov, rör då och då i botten men inte hela tiden
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. 11 msk saft eller lite sylt och vattenBottnen 1 Värm ugnen till 225-250°C. Nagga degen och grädda i mitten av ugnen 8-12 minuter
- När jag tagit ut sconesen ur ugnen lägger jag dem alltid i en brödkorg med en kökshandduk både under och över sconesen och sedan låter jag dem ligga och vila i ca
-) och dessa chokladbollar blir allra godast om man rullar dom i kokos. Har lagt in detta recept tidigare men lägger in det igen så att ni inte missar det
Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper. Dela 3 av äggen i gulor och vitor, och blanda potatismjölet med bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.