Chocolate Chip Cookiecake medsaltkolagömma. I febaruari månads bakbox fick jag recept på denna härligt stora Chocolate Chip Cookiecake medkolagömma som Frida på Fridas Bakblogg tagit fram
Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två
Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Denna helgen inleddes med inget mindre än bröllop minsann, men mer om det alldeles strax
Men nu gör jag en ny variant, den görs i långpanna och man slipper därmed hålla på med doppandet i choklad och kladdet runt det (även om det är roligt)
Blanda ihop allt till bottnarna rör väl och forma till små bollar som du lägger på en plåt med bakplåtspapper och platta till bollarna en del mer än jag gjorde på bilden för de flöt inte ut under gräddningen
Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt. 4 cups thinly sliced zucchini (about 2-3 medium). 2 teaspoons coarse sea salt
Börja med att skålla och mal mandeln. Det är inte bara jag som tycker om dem, min svärfar är fötjust i chokladbiskvier vilket ger mig en bra anledning att baka just de här kakorna till honom
Skall göra en ny omgång i veckan och då med italiensk smörkräm istället. I senaste programmet av Hela Sverige bakar så gjorde de chokladbiskvier, självklart måste jag testa detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.