Havregrynsbakelse chokladbanan. 18 oktober 2015 @ 11. 26. Frukost på helgen betyder oftast lite mindre stress i och mer till att laga något riktigt gott
1. Skär bananen i två delar på mitten. Skär sedan varje bit i två delar på längden. Lägg bananbitarna på ett fat och bryt sönder bitar av mörk choklad och lägg dessa ovanpå
Smält chokladen i mikron eller i vattenbad. Hacka nötterna och skär bananerna i bitar. Stick in en grillpinne av trä i bananbitarna och doppa dessa i choklad och sedan i nöthacket
1. Börja med att mixa (stavmixer) bananen. 2. Häll i kakaon i bananen och rör om eller mixa. 3. Häll i mjölken i chokladen och bananen och rör om (där får man testa sig fram till önskad konsistens)
Staffan gjorde chokladbananer och la på grillen. En liten vända till Staffans mor bjöd på bad i havet, grillkväll och pannacotta med vinbärsgelé plockad direkt från trädgården
Smält blockchokladen i vattenbad skala bananerna skär dem i skivor och låt dem torka på hushållspapper doppa skivorna en och en i chokladen låt dem droppa av och lägg dem på bakpapper strö kokosflingor över och låt chokladen stelna håller sig färska i ca 10 dagar i kylskåp
GODIS Cocosprickar, god choklad, chokladbananer, cremesköldpaddor (är nog favoriterna just nu)SNABBMAT utan tvekan en god sushiÖVRIGT Island är ett måste så ofta som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.