Biskvier SmörkrämVärm socker och äggvita i ett vattenbad under omrörning tills smeten nått 60 grader. Vispa äggvita- och sockerblandningen sval och tredubbel i volym Svt
Kladdkakemuffins 200 gram smält, avsvalnat smör. 4 ägg. 480 gr strösocker (ca 5,5 dl). 240 gr vetemjöl (ca 4 dl). 1 dl kakaopulver www.lyckasmedmat.se
Vaniljhjärtan MördegI en blandare (med vinge) mixa florsocker och smör till en jämn massa. Tillsätt resterande ingredienser och blanda dem till en deg Svt
Katalaner MördegI en blandare med vinge, blanda florsocker och smör till en jämn massa. Tillsätt resterande ingredienser och blanda dem till en deg Svt
ChokladbaklavaChokladbaklava är en favorit i Grekland, Turkiet och Mellanöstern. Ca 30 bitar chokladbaklava. Relaterade Ca 30 bitar chokladbaklavaZeinas Kitchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.