Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm
Sätt på medel till hög värme på spisen. Rör försiktigt då och då med en värmetålig slev eller slickepott tills allt socker har smält till en gyllenbrun vätska
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
Servera medvispad grädde och siktad kakao eller strössel. lättvispad grädde. Det skäms jag för, men med tiden ändrades smaken, som tur var, och sen många år tillbaka föredrar jag helt klart ‘riktig’ chokladpudding
Varva i minimaränger, vispad grädde och jordgubbar. Täck med plastfolie. Garnera med myntan. Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om
Ingredienser Portioner. 12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.