En krämig vaniljglass möter mascarponeost, mörk, fyllig choklad och slutligen krispiga maränger. Efter att ha tagit en första tugga av den här semifreddon kunde både jag och Peter konstatera att det här är något av det godaste jag någonsin lagat
Övriga familjen var lite mer kritiska, Alma tyckte att den smakade för mycket apelsin, Theo gillar inte sött och Leif kunde inte säga varför den inte var i hans smak men gillar apelsin och choklad så testa
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Kladdig choklad & bananproteinmuffins. hackad sockerfri choklad, kryddor som kanel, kokos. Blanda alla torra ingreienser (havremjöl, havregryn, kakao, bakpulver, salt, proteinpulver och ev hackad choklad) i en skål
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Rör om tills margarinet smält och lägg därefter ner chokladen som brutits i mindre bitar. Rör om så att även chokladen smälter och ställ därefter krämen åt sidan att kallna
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Gillar man raw kakao så prova även denna goda Raw Choklad Tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.