Vi har gäster här i kväll till middag det är M och de små godingarna M&M, det gäller att inte äta allt på en gång nu har vi tomtepannacottan kvar det får bli lite senare i kväll
De är inte alls svåra att göra – smeten ska inte ner i massa småsmå formar, det ska inte dekoreras osv utan när smeten svalnat skär du fugdgen i bitar och förvarar svalt
Doppa grönkålschipsen i chokladenoch vänd sedan i nöt- och chiliblandningen. Smält chokladen. En munsbit av dessa grönkålschips och smaklökarna har en spännande resa framför sig
Häll på dadel/jordnötsröran och mixa lite lite. Häll upp i någon form och ställ in i frysen. Tillsätt sedan ca 1-1,5 dl saltade jordnötter och mixa en snabbis, bara så de fördelar sig i dadelpureén. Mixa nu kokosmjölk (endast det feta lagret), 2 frysta bananer och önskad mängd kakao (jag tog ca 1,5 msk)
Hur skulle det sett ut om det inte tagits en långrunda vid havet och i skogen idag. Alltså, vilken underbart fin dag det har varit, sol och blå himmel hela långa dagen
Var försiktig så att chokladeninte bränns. Och då främst denna med vitchoklad. Blondies är brownies som är gjorda på vit choklad istället för ”vanlig” choklad
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Mörk choklad med karamelliserade kokosflingor, mandel och aprikos. Innehåller mörk choklad, mandelsmör, kokosolja, kokossocker, kokosflingor, hackad mandel och torkade aprikoser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.