Choklad- och passionsfruktsmoussetårta
Veronicas Bakblogg
Veronicas Bakblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1/2 tsk salt
  • salt
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 26 cm).
  • 20 minuter Låt bottnen svalna.
  • 200 g mjölkchoklad
  • 2 ägg
  • 3 gelatinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • Passionsfruktmousse: 1 äggula 1/2 dl socker
  • 1 tsk vanlijsocker
  • 125 g mascarpone
  • 2 msk koncentrerad exotisk/tropisk juice
  • 3 gelatinblad 2 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.