Choklad och kokoskaka
minusmat
minusmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl kokosflingor
  • 2 1/2 dl strösocker
  • 60 g smör
  • 1 dl havremjölk
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 30 g mörk choklad (80%)
  • 2 ägg
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 dl vetemjöl
  • Till
  • 1 tsk smör eller margarin
  • 1/2 dl strösocker, 50 g smör, 1 dl mjölk och
  • 30 g mörk choklad i ett vattenbad och blanda chokladen väl med kokossmeten. Smält 10 g smör i en kastrull och häll i choklad- och kokossmeten. Tillsätt ytterligare 1/2 dl mjölk och 1 dl strösocker och rör om under svag värme i ca 2 minuter Låt choklad- och kokossmeten svalna och sätt ugnen på 200 grader C. Vispa
  • 1 dl strösocker och tillsätt sedan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.