En läcker choklad- ochkokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Kravet är att du gillar banan och kokos, mums. Forma till småkakor och lägg på en plåt. Doppa kakorna i mörk choklad och rulla i hackade frystorkade jordgubbar
Och vill ni veta vad som mer är härligt, jo min spis är just nu i händerna på reparatören. Äntligen har han fått de där delarna och korten som behövdes för att väcka liv i min sovande skönhet
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.