Dels kan jag inte motstå vitchoklad, och jag är oerhört svag för choklad-salt smakkombinationen, men sen försöker jag också äta mer havre då det är bra för min mage, så jag kunde bara inte låta bli att baka dessa
Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Blanda kanel, bikarbonat, mjöl, salt och vaniljsocker med smörblandningen. Blanda smör, farinsocker och socker poröst blanda sedan ner vatten och ägget
Rulla bollar, stora som golfbollar, och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Dessa kakor råkar vara både glutenfria och vegan (om man köper högkvalitativ choklad är de oftast vegan), och
Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, havregryn, vaniljsocker och salt så att degen blir smulig. Tillsätt sirap, alla chokladsorter (knapparna och den hackade chokladen), apelsinskal och vatten
Rulla dem som bollar och lägg ut dem ganska glest på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Så i den andan har jag bakat här på morgonen, och så kommer jag bjuda på kakorna till våra kunder på salongen
Härligt sega havrekakormed chokladbitar och en underbar kolasås som fyllning. Blanda ihop smält smör, brun farin, vetemjöl, havregryn och bikarbonat i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.