Små bananbakelser med banankaka och cholkadtryffel. Ingredienser 1 banankaka bakad i brödformChokladtryffelkräm100 g mörk choklad1 dl grädde2 msk smör100 g mandelmassakaramellfärgSkär kakan i två delar
Denna choklad-och banankaka bakade jag på tidigare i vintras, då jag ville baka något till de cafégäster som efterfrågar osötade bakverk eller åtminstone sötade med mindre socker
Mörk choklad-och kaffemousse. Mörk choklad-och kaffemousse. Här kommer receptet på den smarriga efterrätten som jag gjorde till våran tapaskväll i lördags
choklad-och jordgubbspulver från Renée Voltarie. Jag har i helgen gjort god ganola/musli till maken. Han vill gärna variera sin frukost och ha något gott till mellanmål, gärna med mindre stärkelse och glutenfritt
Bananbakelse medvilda bär, chokladparfé ochsockerflarnAllra helst så skall du göra smördegen själv, det är det bästa, menär man osäker på resultatet kan man utan att behöva skämmasta till dessa färdiga smördegsplattor man hittar i frysdisken på detflesta livsmedelsbutiker
På trädgårdscafeet gör vi choklad-och lakritsbollar som komplement till de traditionella. Helgtips. Lakrits-och-chokladbollar med en gnutta lakritslikör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.