Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad. Mixa philadelphiaost, crème fraiche, socker, vaniljsocker, stärkelse, rivet citronskal, ägg och den smälta chokladen
Använd gärna en riktigt bra chokladmed mycket smak när du gör den här, då blir den som bäst. Crème brûlée är, tillsammans med pannacotta, en av mina favoriter i efterrätts väg
Därefter så smälte jag lite vit choklad, spritsade över den och strösslade medsmå Hjärtströssel. Känn efter med en sticka frö att vara säker på att de är klara
Ha i den hackade vita chokladen och blanda snabbt med smeten. Hacka den vita chokladen. Fyll muffinsformar med smeten så att det täcker lite mer än halva formen
Trots den lilla mängd snö detta jullov (åtminstone i Stockholmsområdet) är det fortfarnde rätt kyligt och vad man än gör utomhus är det ju alltid gott med en varm choklad när man kommer in
Som är lite lagom söta i smaken tack vare kokosen, som är lagom små och lagom plocktugg till maten och som smakar alldeles ljuvligt med lite tomatpesto och (vegan)ost på
Inga sötningsmedel, inte ens proteinpulver men fantastiskt len och chokladig i smaken. Den här kladdkakan är glutenfri, utan raffinerat socker (endast sötad med torkad frukt), spannmålsfri och paleo
Börja med att hacka din choklad och värm grädden i en kastrull tills den precis börjar koka. Här kommer det recept och instruktioner på hur du kan "wowa" med en massiga tårta
Börja med att hacka din choklad och värm grädden i en kastrull tills den precis börjar koka. Här kommer det recept och instruktioner på hur du kan "wowa" med en massiga tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.