11 l
alkohol, 95%Sockret i vattnet och lös upp ca. en 15 min sjuda. Kakao är de fortfarande är varma, socker, vatten och lös upp den i resten av socker vatten, rör om. Koka upp igen och om 30 min sjuda. Ta bort från spisen och så snart som likör är helt svalnat, alkohol i mängder och i flaskor.
13 månader
i mörker, låt den vila och njut sedan av!
Fördela likören i på två flaskor. Lägg i en liten bit vaniljstång - ca 1 cm - i varje flaska om du vill ha lite vaniljsmak på likören också. Nu är likören klar men låt den gärna stå svalt och mörkt i 2 veckor till för bäst smak
Riklig chokladsmak och den lilla touchen av Baileys (jag vet att likör innehåller mycket socker, men mängden är så försvinnande liten i det stora hela) och kaffebönorna gör den här chokladkakan till en riktig höjdare
Kladdig choklad & bananproteinmuffins. hackad sockerfri choklad, kryddor som kanel, kokos. Blanda alla torra ingreienser (havremjöl, havregryn, kakao, bakpulver, salt, proteinpulver och ev hackad choklad) i en skål
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Rör om tills margarinet smält och lägg därefter ner chokladen som brutits i mindre bitar. Rör om så att även chokladen smälter och ställ därefter krämen åt sidan att kallna
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Gillar man raw kakao så prova även denna goda Raw Choklad Tårta
Hej soliga fredag. Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.