Som vuxen föredrar jag varm choklad av italienskt snitt. Drycken är inget att ha med sig ut på utflykt, men smakar desto ljuvligare när man kommer hem med iskalla kinder och ett blodsocker som sjunger blues
Jag tog lingonchoklad. Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
som du vill, men gärna färsk passionsfrukt, frysta tinade hjortron, chokladfigurer. Den här tårtan är en vidareutveckling av den hjortronpannacotta jag bjöd på häromsistens
Fudge på kondenserad choklad mjölk. Chokladfudge med endast tre ingredienser. Det bästa av allt är att man slipper koka, hålla reda på temperatur, termometer osv
Igår var det regnigt och ruggigt ute och då är det extra gott och mysigt med lite varm choklad. Du kanske gillarSockerfria browniesMugcake på naturligt visPåskgodis utan raffinerat sockerStekt äpple med mandelcrunch och vaniljsåsHemmagjorda kryddblandningar – ekologiskt och utan tillsatser
Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen och chokladen
Min klasskamrat Nick som är amerikan gjorde iordning för att tillaga sån här chili o vi andra höjde på ögonbrynen när det skulle va både choklad och kakao i grytan
16 st 3 dl rostade hasselnötter 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 3/4 dl rörsocker 1/2 dl kakao 2 krm vaniljpulver 1 tsk bakpulver 1 krm flingsalt hackade hasselnötter att strö över Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Rör ner hälften av grädden i chokladsmeten – börja med några matskedar, fyll sedan på med resten. Smält chokladen varsamt i vattenbad – se upp så chokladen inte blir alltför varm, den ska bara smälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.