~Neta & Peppe~. Kola och chokladmed lite havssalt i en och samma paj, det kan inte bli bättre. Toppa med lite flingsalt och ställ sedan pajen kallt så att chokladtryffeln stelnar
he ner chokladen på pajdegen i mitten. smöra formen som du her sedan ner pajdegen. medans smälter du chokladen i en kastrull på spisen och när den har smält blanda ner 1 msk mjölk. 100 g choklad
Ett knäckigt havretäcke medkolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Servera gärna pajen ljummen med vaniljsås eller glass
Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Klä en mindre form med bakplåtspapper och häll försiktigt upp chokladkolasmeten i den. Chokladkola. Låt allt sjuda på medelsvag värme upp till 120 grader, rör om då & då
Klä en pajformmed smuldegen. Lägg kakorna i en påse och krossa dem med en brödkavel. Tag bort från plattan och vispa ner choklad och häll jämnt över pajskalet
Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera medfärska hallon. Idag var en sådan dag och då fick det blir en ChokladTrippelpaj, ja ni hör ju att denna härliga är fullsmockad medchoklad i alla dess former
Jag har gjort ett chokladpaj skal denna gången fyllde jag medchoklad proteinpudding och grädde men man kan ju fylla skalet med bra grädde och bär om så önskas
En smulpajmed bär känns så fantastiskt somrigt, och det är därför jag inte kan få nog av det. Här senast gjorde jag en smulpaj bestående av blåbär och jordgubbar och på det ett kokostäcke
Dessutom skulle man kunna toppa det medkolasås, chokladsås, maräng och så vidare. Nästa gång ska jag smula ned pajskalet i glas och växla det med bär och kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.