Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Klä en mindre form med bakplåtspapper och häll försiktigt upp chokladkolasmeten i den. Chokladkola. Låt allt sjuda på medelsvag värme upp till 120 grader, rör om då & då
Smält chokladmed lite smör och ringla över kakorna, även här ta precis så mycket som du själv vill, det är dina kakor och ingen dömer dig för hur mycket choklad du vill ha
Toppa till sist medchokladbokstäver, hjärtan eller något annat gott. Rör ner ett par matskedar med ovispad grädde i kolakrämen (karamelliserade mjölken) och fördelade ut över cheesecaken
En riktigt god och söt paj som går att göra i stor och litet format. Den går att både på sommaren och även på vintern och du skippar jordgubbarna och har en klick glass till istället för grädden
Tryck i hop degen med handen. Jag brukar köpa kondenserad mjölk och koka den själv till dulche de leche men nu provade jag denna färdiga kolan som jag tipsade om förra veckan
Toppa kakorna medkolasås om det är den fyllningen du vill ha. Annars blandar du kokoskrämen från burken med kakao, citron eller vilken smak som önskas och stevia efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.