Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker ocholika typer av frosting, detta är en variant på chokladfrostingsom är både enkel att göra som den är god att äta
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
*choklad & hasselnöt * vaniljkräm & hallonGladsommar. Badväder och strandfika. Före avbakning penslade jag wienerbröden med äggvita, och spritsade vaniljkräm samt hallonsylt i hålrummen på de dubbeltvinnade åttorna
Vi börjar vår kak-vecka med dessa dunder goda sega kakor med vaniljochchoklad. Det är en bra balans mellan smakerna och inte för mycket av något bara en underbart god blandning
Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsockeroch blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.