En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Smält chokladen och blanda sen samman allt. Recept. Mia Veronica Pa. tors, 2013-08-01 19. 42. 5min. (0). Denna sats räcker till en kaka gjord i en mindre form, ca 30x20
Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på chokladfrosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Chokladcupcakes som ja fyllde med chokladsås och toppade med choklad philidelphia frosting. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten)
Vispa upp den kalla chokladgrädden till en härlig fluffig frosting att spritsa över muffinsarna. Smält ner den vita chokladen och rör till en jämn massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.