Smält choklad medan kokostopparna svalnar. 150g block choklad. 150g block choklad. Här får ni ännu ett tips på kokostoppar som jag verkligen tycker att ni ska testa
Kanelkokos med choklad. Du smälter chokladen i ett vattenbad på spisen. Ställ in en form i frysen, låt stå tills du gjort klart godisarna och ska doppa dem i chokladen
Cakepops, en boll av sockerkaka blandad med smält choklad, doppad i ett tunt lager choklad och serverad på pinne, måste vara den ultimata kakan att servera till kaffet vid mingel
Doppa ena sidan i smält choklad och låt dem stelna. 150 gr mörk choklad. 150 gr mörk choklad. Dessa småkakor blir krispiga och har en härlig smak och doft av lakritsen
Bakade idag dessa härligt chokladiga småkakor med mörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vit choklad och dekorerar med strössel
Smält chokladen. Ta fram ett nytt bakplåtspapper och lägg det på köksbänken och doppa ändarna av kakorna i chokladen och dra av lite av undersidan mot kastrullkanten så att du minskar risken för en liten choklad "fot" när du lägger kakorna på det nya bakplåtspappret
Jag ska göra chokladdoppade bär och fruktbitar, och då är jordgubbar ett måste. Det går bra att använda vanlig blockchoklad, men jag har köpt ett par hekto med små chokladdroppar, i en av stans chokladbutiker
Vi lyxade till det lite extra och doppade dem i smält choklad. ljus och mörk blockchoklad, ca 3 rader av varje sort. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter, ta ut och låt svalna innan du doppar i chokladen. Smält chokladen i micron genom att köra 30 sekunder i taget. Rör om efter varje 30 sekunder, efter ett par-tre gånger är chokladen smält och redo att användas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.