Bananmuffins med mandelmassa och mörk choklad. Har man också lite mandelmassa och mörk choklad över så finns det inga gränser för saftigheten och glädjen trion ger
Rör till sist ner hackad choklad och hackade nötter. Då är det dags för banankaka eller bananmuffins. 100 g mörk choklad, hackad. 100 g mörk choklad, hackad
1Ca 1/2 bit blockchoklad i varje muffins form. reallemon 4 dl vetemjöl Ca 1/2 bit blockchoklad i varje muffins formStora muffins. Lägg i chokladbitarna Fyll muffinsformarna till 3/4 med smet
Inlägget Choklad och lakritsbollar – rawfood, paleo dök först upp på Clean Eating by Annika. Dagens till ära tänkte jag dela med mig av ett perfekt fredagsmys – choklad och lakritsbollar, glutenfria och naturligt sötade
Emmas PaleoChoklad Crunch Bollar. Emmas PaleoChoklad Crunch Bollar. Hej. Hoppas ni mår bra. Jag ska snart iväg till en kompis i Göteborg, men först så tänkte jag dela med mig av receptet på några riktigta mumsbitar som jag gjorde igår
och 2 chokladbitar i varje form. 1 st mjölkchokladrulle. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i ägg och sockersmeten
Smält choklad och kokosolja i vattenbad. Blanda ihop den smälta chokladen med avokadon med elvisp. 200 g min 70% choklad (jag använde en sockerfri 70%). 200 g min 70% choklad (jag använde en sockerfri 70%)
Det blev muffins med både chokladknappar och bananer i. 100 g smör2 dl strösocker2 ägg4 dl vetemjöl1 dl kakao1 tst bakpulver1 tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker½ dl kallt kaffe2 mogna bananer1 dl (65 g) chokladknapparVispa smör och strösocker poröst, tillsätt äggen
Lägg i chokladbitarna. Ca 1/2 bit blockchoklad i varje muffins form. Stora muffins. Smörj en muffinspanna med olja eller margarin, alternativt ställ stora muffinsformar på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.