Då är det dags för banankaka eller bananmuffins. Övermogna bananer är inte någon favorit hos mig. Enklast är att slänga in hela bananen i frysen och ta fram den till en smothie till frukost
Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker riktigt ljust och pösigt. Mosa bananen och rör ner den i äggsmeten tillsammans med mjölk och avsvalnat matfett
Choklad & bananmuffins med caramel-choklad. se – Naturlig mat, Hälsa & Träning. The post Choklad & Bananmuffins – Paleo appeared first on ceciliafolkesson
Sätt ugnen på 200°. Mosa bananerna. Vispa sirap, farin och ägg. Rör i olja och yoghurt. Blanda de 2 mjölsorterna, bakpulver och kryddor i en skål, rör ner det i smeten
Jag hade några bananer som började sjunga på sista versen, så det fick bli bananmuffins. Jag har aldrig tidigare använt agavesirap som ersättning för socker när jag bakat, men nu fick jag för mig att testa, och det gick ju hur bra som helst
För att bättra på värmen härhemma så satte jag till och bakade lite muffins på förmiddagen *puh*. Det blev muffins med både chokladknappar och bananer i
Värm ugnen till 190°C. Smält smör och honung i en kastrull, ställ åt sidan. Mosa bananerna. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna ner i bananerna, eller blanda ner vaniljsockret om du använder det
Banankaka är en av favoriterna här hemma och eftersom det låg några brunfläckiga bananer på fruktfatet fick dessa följa med ner i en muffinssmet tillsammans med grovhackad mörk choklad
Ugn. 225 grader. Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker riktigt ljust och pösigt. Mosa bananen och rör ner den i äggsmeten tillsammans med mjölk och avsvalnat matfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.