En av de människor jag inspireras mycket av är Proteinpow (aka Anna Sward) och det var faktiskt hon som fick upp mitt intresse för att baka med protein och hon som inspirerade mig att starta den här bloggen
Chocolatelavacake, men underbar salt kolafyllning som bara vällde ur när man satte skeden i kakan. Såg ett program av The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
But I don't like semlor so I made this chocolatecake instead. Det är ju faktiskt semmel/fettisdagen idag, men eftersom jag inte tycker om semlor så bakade jag en kladdkaka med extra protein - en nyttigare variant dessutom
A chocolate fondant with peanut butter flowing out when taking the first bite. In addition, it tastes like regular molten lavacake, so no one will suspect that this is a healthier version
Rachel Khoos, hon som har det underbara programmet och restaurangen ”The Little Paris Kitchen”, gjorde en gång en Chocolatelavacake med salt karamellfyllning
Denna efterrätt ger en garanterad smakorgasm till alla chokladälskare där ute. You're welcome. Bakelserna gräddas precis innan servering, men kan förvaras ogräddade några dagar i kylskåpet
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året
Receptet är från Kanal 5 från Roy Fares nya program United States of Cakes. Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill
Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår. Double ChocolateCake200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader
Igår hade mellantjejen 14-årskalas. Det blev hemmagjorda pizzor i olika varianter. Till efterrätt ville hon ha denna tårta som jag gjorde senast för ett par veckor sen ju
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to. So, with this cake, not my proudest creation, but it has been haning around in my computer far to long now and it taste sooooo good, I say hello - once again
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.