1.5 tbsp
coconut oilsalted caramel sauce *In a bowl mix together flour, coconut sugar, cocoa powder, baking powder and salt. Add milk and oil and stir until smooth. Pour half of the batter into a silicon mold and add some caramel sauce in the middle. Top with remaining batter, covering the caramel sauce. Bake at 175 C degrees for about 10 minutes, until the center is still a little wobbly. Remove from the oven and let cool for a few minutes before serving.*Salted caramel sauce with coconut sugar
First of all – my two favorite things combined, chocolate and coffee – woo hoo. Can’t we even be allowed to have cake made with loads of sugar and butter anymore
Creamy, sticky and oh so good brownies withchocolate and salt caramel. So incredibly good and use a lot of chocolate, you can never have too much chocolate, right
Double Chocolate Brownie. Jag fick ett super STORT paket med Odense produkter ifrån Buzzador under förra veckan och jag började med att baka brownies med egenkokad kolasås
A caramelsauce is good to have with pie, on ice cream, in muffins. Heat the sugar and water in a saucepan over medium heat, stirring constantly with a wooden spoon until the sugar has melted
och mer specifikt under kategorin "chocolate" - men denna gången har jag något helt nytt. Vad sägs om chokladsås, frysta bananskivor, chokladpudding, raw cacao nibs, peanut butter caramel bar, chokladkulor, och som pricken över i
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Denna efterrätt ger en garanterad smakorgasm till alla chokladälskare där ute. You're welcome. Bakelserna gräddas precis innan servering, men kan förvaras ogräddade några dagar i kylskåpet
Luscious juicy sponge cakewith a very distingt vanilla flavour combined together withcaramelsauce (yes dulce de leche this time too, I said it was going to be easy) and a little crunchy chocolate sprinkles on top
)Imorgon är tanken att jag tillslut ska träna lite på Angel Food Cake. Salty CaramelChocolateCakeBottnar270 g vetemjöl450 g strösocker135 g kakao9 g bikarbonat6 g bakpulver7 g salt90 g neutral olja265 g mjölk blandad med 20 g vit vinsvinäger285 g hett kaffe3 ägg2 tsk vaniljessensSätt ugnen på 180 grader (ej varmluft). Smöra och mjöla fyra formar som är ca 15 cm i diameter (samt en som är 20 cm i diameter för det blir smet över till antingen ytterligare en större tårtbotten eller ett gäng cupcakes)
Chocolatelavacake, men underbar salt kolafyllning som bara vällde ur när man satte skeden i kakan. Såg ett program av The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
Kladdig cocolate lavacake. 23,5 g fett Kladdig cocolate lavacake. Jag lagar/bakar sällan andra andras recept eftersom det bästa jag vet är att själv komma på och testa fram egna recept (det får mig att känna mig kreativ)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.