Det viktiga är att de inte blir övergräddade utan ta hellre ut dem för tidigt. Blanda vetemjöl, bikarbonat och salt (till Daimkakorna även kakaon) i en separat skål och häll sedan ner blandningen i smörblandningen
Den hackade chokladen skulle jag inte skippa, de blir lite för "grova" i smaken utan den. Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
Blanda mjöl, salt och bikarbonat i en skål. Men nu tar jag en liten paus och ska uppdatera här med receptet på de ljuvliga cookies som ni kanske såg tidigare idag på instagram
Bakade lite mumsigt goda ChocolateChipCookies med Nonstop idag, egentligen ville jag haft mini Smarties i men det fanns inte några i affären, ja riktigt goda blev de iallafall och jag testade ett nytt recept på cookies idag från boken Sommarens Söta
And I must say that I really do like a lot of the things I make (that’s why I make them) which is a reason for the very few pies here on the blog… Nonetheless, cookies I think could be a hit or miss, since a really good, chewy chocolaty-chunky chocolatechipcookies can be one of the most delicious things ever
Sådär sega och fullproppade med choklad som bara amerikanska cookies kan vara. 4 dl mjöl2 tsk maizena1 tsk bikarbonat 200 g mjölkchoklad200 g vit chokladVispa smör och socker poröst. 4 dl mjöl
Blanda mjöl, bikarbonat, kakao, salt och vaniljsocker i en separat bunke. 5 dl mjöl. 100 g hackad mörk choklad (fungerar även med mjölkchoklad och vit choklad)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.