Jag har bjudit på dem med en klick glass på, men de är även supergoda att äta som de är. 115 g smör1 ägg1 3/4 dl farinsocker½ dl strösocker½ tsk vaniljpulver3 ½ dl vetemjöl½ tsk bikarbonat150 g chocolatechips (eller hackad choklad)1. Sätt på ugnen på 175 grader och smörj en muffinsplåt
Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
Bakade lite mumsigt goda ChocolateChipCookies med Nonstop idag, egentligen ville jag haft mini Smarties i men det fanns inte några i affären, ja riktigt goda blev de iallafall och jag testade ett nytt recept påcookies idag från boken Sommarens Söta
Besides fixing in the kitchen I also baked these delicious healthy cookies. Dessa chocolate chop cookie bites är perfekta att ha med sig i väskan som mellanmål när man är på språng och innehåller inget socker
/ Sprid ut på plåten. And I must say that I really do like a lot of the things I make (that’s why I make them) which is a reason for the very few pies here on the blog… Nonetheless, cookies I think could be a hit or miss, since a really good, chewy chocolaty-chunky chocolatechipcookies can be one of the most delicious things ever
En kollega hade pratat om chocolat chipcookies som blev som Subway kakorna. Rulla bollar och lägg max 6 st på en plåt, platta till bollarna något. Grädda längst ner i ugnen på 150 grader i 8-12 minuter
Klicka ut degen i runda bollar på en plåt och tryck ut dem lite grann. Låt kakorna svalna en stund på plåten innan du flyttar dem, eftersom att de annars lätt går sönder
Rulla valnötsstora bollar och lägg glest på en plåt. Chocolat chipcookies med vit choklad. Bli inte frestad att grädda kakorna längre, de sätter sig om de får svalna på plåten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.