På våra hade vi cremefraiche, några räkoroch lite rom. Cremefraiche. Stenbitsrom eller annan rom. I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn
75 g smör. 1250-300 g potatis. 13 1/2 dl mjölk. 13 1/2 dl vetemjöl. 11 krm salt. 1smör till gräddning. 11 burk rom. 11 stor rödlök. 11 burk gräddfil eller crèmefraicheSmältsmöretoch låt det svalna. 1Skala potatisoch riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihopmjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämnsmet. 1Rör ner potatisenoch det smältasmöret. 1Hetta upp våffeljärnet ochsmörj det väl
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chipsmedcremefraicheochstenbitsromsom är riktigt gottoch ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Blanda i en skål medcrémefraicheochrom. Spara lite rom att garnera med. Tillsätt krossad kryddpeppar, krossad vitpeppar, lagerblad samtkryddnejlikorochkoka upp
Blanda cremefraichenmed rivet citronskaloch lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citronfraichen, rom, rödlök ochtoppamed färsk timjan
Blanda cremefraichenmed rivet citronskaloch lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citronfraichen, rom, rödlök ochtoppamed färsk dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.