Här får ni tips på Grönkålschips och det är verkligen jättegott. Nu när jag inte kan träna ordentligt pga ryggen så blir det inte så mycket träningsinlägg på bloggen så då bombar jag er med mattips och annat
Dela filéerna i små bitar och bryn i ett stekjärn så att bitarna blir genomstekta. Till såsen jag brukar använda en stav mixer med visp och blanda ner alla ingredienser till en tjock smet kesellan är för att göra smeten tjockare så blir den lös så ta lite kesella till
Njut av världens nyttigaste chips. Grönkålschips, så enkla att göra och så frasiga, jag klämde en plåt själv rakt upp och ner, ja i och för sig den första omgången brände jag så det blev rena rama Lützen-dimman i köket (så håll koll om du gör dem) men sen så, perfekta och ljuvligt goda
att halvvägs tina upp torsken och skära den i ”pinnar”. Sötpotatis chips. Så tog jag ut en och en form, skärde ut fiskpinnarna, panerade dem (först i ägg så i pofiber/kokosmjölblandningen) och stekte dem lätt i olivolja på medium värme tills de blev läckert gyllenbruna
Sörjan ser riktigt trist ut när den just jobbats ut ur burken, men färdigsköljd har den en piffat upp både utseende och konsistens och är ett gott och nyttigt snabbmatsalternativ till t ex burkbönor (jag har grymt svårt för bönor, och burkbönor i synnerhet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.