1 kg
chicken wings 1 tbsp five spice powder 1/2 cup water 1/2 cup brown sugar 1/2 cup soy sauce 2 tbsp vegetable oil 3 cloves garlic, minced 1 tsp freshly ground black pepper
4-6 1 kg lammstek utan ben 1 msk hackad ingefära 2 msk Fivespices kryddblandning 1 1/2 tsk salt 3 rivna vitlöksklyftor 3 msk smör 1 msk rapsolja 1/2 msk malen koriander 1 tsk chiliflakes 4 stjärnanis 3 strimlade salladslökar 3 msk kinesisk soja 1 msk vinäger Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Cut wings in half, dip in egg and coat with flour. Fry wings until deep brown. Pour over wings. Bake in preheated oven for 30 to 45 minutes, basting wings with sauce often. 3 pounds chickenwings
Tärna eller strimla kycklingen i jämnstora bitar. Skiva champinjonerna och gör samma sak med zucchinin, fast med zucchinin något tjockare skivor och dela dem sedan i delar om fyra
Place wings on the rack in single layer and cook for 30 minutes. Take wings out and let rest 5 minutes. 10 whole chickenwings, cut into flats and drumettes (here's how to do it)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.