Chimichurri - se & gör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl bladpersilja
  • 11 dl koriander
  • 16 klyftor vitlök
  • 12 msk oregano
  • 13 msk knipplök, blasten
  • 13 msk grön paprika
  • 11,5 dl olivolja
  • 13 msk rödvinsvinäger
  • 11 lime, zest + 1 msk saft
  • 11 dl bladpersilja 1 dl koriander 6 klyftor vitlök 2 msk oregano 3 msk knipplök, blasten 3 msk grön paprika 1,5 dl olivolja 3 msk rödvinsvinäger 1 lime, zest + 1 msk saftSkär ned allt i önskad storlek, finskuret och hackat är att föredra. Tillsätt all vätska och blanda runt. Låt stå och dra till sig alla smaker - cirka 30 minuter. Servera!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.