När vinet. Chilliconcarnemed smak. Idag bjuder jag er på en härlig chilliconcarne. är i Sydamerika ett måste med choklad denna rätt, och jag kan inte annat än
Här har jag uppdaterat mitt gamla chili concarne recept inlägg - med lite fräschare bilder. Då jag lagar rätt mycket mat med dem vegetariska produkterna kan jag varmt rekommendera er att byta ut färsen mot vegefärs
När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili concarne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Slå av oljan från tonfisken och ha ner fiskköttet i med resten av ingredienserna. Slå på krossade tomater, vinäger och ha ner hackad libbsticka eller selleri
Smula ned en buljongtärning, skär paprika i jämna bitar, lägg ned tillsammans medbaconet. "Findela" baconet och knaperstek det i en stekgryta - ta upp och låt rinna av på ett hushållspapper
4 2 gula lökar 350 g nötfärs 1 msk olja färsk eller torkad chili (efter smak) 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 3/4 tsk salt 1 msk soja 1 burk hela tomater (à 400 g) 2 burkar vita bönor i tomatsås (à 440 g) Till servering salladskål hackad persilja sås på vinägrett Tillbehör jalapeñopeppar chips eller brytbröd Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.