Pressa vitlöken i en skål och rör ihop med olja, äppelcidervinäger, salt, peppar och persillade. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med lite mer och salt och chilipulver
Smaka av med salt peppar och citronpeppar. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
Till laxen brukar jag ofta göra denna otroligt enkla, men ack så goda, citronsås. 1 ekologisk citron4 dl vispgrädde 1/2 msk fisk/skaldjursfond eller 1/2 fiskbuljongtärning 1 äggula Riv skalet från en ekologisk citron och blanda med grädden i en kastrull
Det är bland det bästa med att vara ledig. En annan bra sak med att vara ledig är den goda maten du får för dig att du ska unna dig för vi är ju ändå lediga
Värm upp grädde och saften från en citron. Det får inte börja koka, rör om hela tiden. Tillsätt lite idealmjöl och låt det precis koka upp så det blir tjockade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.