Skala räkorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna tunt. Dela chilin på mitten. Fräs vitlök och chilihalvor i en blandning av olivolja och flytande margarin
Heta chiliräkor med kokos var en riktig braksuccé och toppar numera min förrättslista. Jag gjorde en så hysteriskt god förrätt igår så jag bara måste blogga om den, trots att bilden på maten inte gör den det minsta rättvisa tyvärr
I samarbete med Cono Sur vineyards & winery är jag inbjuden att delta i en recepttävling. Vi är flera matbloggare från Sverige, Storbritannien, Finland och Irland som deltar i tävlingen där vi alla ska ta fram ett recept som passar till ett av deras viner, Bicicleta Gewürztraminer (6680) eller Organic Cabernet Sauvignon Carmenere (6586)
Riv eller skär vitlöken i småbitar. , Skär chilin i småbitar. , Hetta upp olja i en stekpanna. , Lägg ner chili och vitlök i oljan och låt fräsa 10-20 sekunder
Chiliräkor. Skär baguetten i 1 1/2 cm tjocka skivor. Rosta skivorna i brödrosten eller lägg dem på en plåt och rosta dem högt upp i ugnen, 1–2 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.