Jag har insett att vi måste börja tömma ur frysen på riktigt nu. Jag har en förkärlek för att köpa på mig matvaror i mängder för att en tanke kommer över mig när jag är och handlar att "hmmm, det där kan man göra något gott av" och så hamnar det en hel massa grejer i frysen
Nu är det tema snabba middagar här hemma. Eventuellt något längre tid om det sköter sig själv i ugnen. Men även om det går fort så måste det bli gott och gärna med mycket smak
Ja frysen är knökeful men det hindrarmiginte från att baka ännu mera bröd. jag är beroende en så härlig känsla när man tar ut ett så när på perfekt bröd ur ugnen som man vårdat ett par dagar
De är så bra att ha i frysen, de där champinjonerna. Ofta är det extrapris och då kan man passa på. Fast de är rätt billiga ändå och man kan bära hem en drös för att frysa in
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda
Om en vecka börjar jag jobba igen, på vanliga jobbet alltså. Bloggen är ju ett jobb för mig också. Jag har eget företag och måste deklarera, fakturera, mm men minhuvudsakligasysselsättning är ändå att vara lärare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.