Lägg på fläskfilé, räkor, sparris, fetaost och tomater. Skalade räkor. (Den ena halvan av degen gjorde vi en barnfavoritpizza med skinka och ananas på, god även den)En god pizzadeg med durumvetemjöl hittar du HÄR
Lägg upp och toppa med lite fetaost och nymalen svartpeppar. Vänd i den avrunna pastan och fetaosten. Tillsätt lök och rör i 1/2 minut, tillsätt smör och buljong, sjud i 3 minuter och lägg sedan i räkorna. 300 gram scampi/räkor. 200 gram fetaost
Låt svalna och blanda med avokado, nektarin, fetaost, matvete, sockerärtor, sparris och lök. Undrar om det inte var i en Elle Mat & vin som jag blev inspirerad och gjorde denna goda sallad med massor av godsaker
De här räkorna har jag i min exotiska räkcoctail, men de är utsökta att servera som de är till tapas, som drinktilltugg – med tandpetare att plocka dem med
Vi slängde i lite av det som fanns hemma så som räkor, tomat, fetaost och lite persilja. Blanda ihop äggen med mjölken och tillsätt lite salt och svartpeppar
Blanda ner bulgur, räkor, feta, mynta och apelsinklyftor. Garnera med. 150 g skalade räkor (ca 400 g oskalade). 150 g skalade räkor (ca 400 g oskalade)
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det som tar lite tid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.