Givetvis hade det gått bra att långlaga grytan på lägsta effekten på CrockPoten, men nu råkade det vara så att jag tillredde den i söndags eftermiddag, och hade en bestämd tidpunkt då jag gärna ville at middagen skulle vara klar att servera
Jag började med att ta en burk plommontomater och lägga i botten av CrockPot. Sedan la jag ner en falukorv, fyllde den med äppelskivoroch gul lök, toppade med senap och västerbottenost
CrockPot passar extra bra till just grytor då kött och grönsaker blir mört och extra välsmakande, näringsvärdenabibehålls bättre samt att det är ett smidigttillagningssätt
Skär upp köttet och servera med den goda gräddsåsen, kokt broccolioch ugnsrostad sötpotatis. Gjorde så otroligt god skinkstekigåroch när jag skulle fota maten så gick kameran sönder
Skölj och skär morötter och lök ibitaroch lägg i botten på Crockpoten. Jag serverade det kallskurna köttet med potatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsås med glögg smaksatt med fikonochportvin som fått reducera och koka ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.