färdig, häll den i en stor skål medkokosmjölkenoch blanda den till en grov. och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och sen känna sig tvingad
Vi äter Flygande Jacob ibland men den här gången testade jag en variant medkokosmjölk istället för grädden samt att det var blomkålsbuketter i maträtten
värm en gryta med bulgur, kokosfett, gurkmeja och kurry. bränn en aning kryddorna med bulgur. kokosmjölkoch vatten sen vitlökspulver, sätt på ett lock och låt den koka på
Häll i blomkåloch broccoli stöt sönder den med en potatisstöt låt det bli varmt. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämplig konsistens
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Smält smöret och blanda det med saltet, paprikapulvret, gurkmejan, örterna och svartpepparn. Vi serverade den härligt färgglada blomkålenmed en minst lika färgglad sås gjord på rostade paprikor
Strössla över hackad persilja och servera med kokt ris. Skölj blomkålenoch skär den till mindre träd. Skär även blasten till strimlor och stocken till mindre bitar och lägg dessa i botten av en ugnsform
Skär eller bryt blomkålen i mindre bitar, hetta upp en stekpanna och släng i blomkålenmed smör. Blanda runt, smaka av med salt och peppar (samt om du behöver ha i mer kryddor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.