Ingredienser Portioner: 4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5:- Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Servera med zucchininudlar, bönpasta, shiratakinudlar/shiratakiris eller bara lite krispig sallad. Lägg i en extra klick smör i pannan oxh lägg i tomaterna, tomatpuré och krydda med rikligt med curry, gurkmeja och paprikapulver
– Jag gillar enkla recept med minimal insats i köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia. Här är hennes supergoda recept på fisk med räkor och fetaost
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.