Det svåra momentet ligger i att inte ha sönder chokladgallret mellan kök matbord något jag själv nästan lyckades med när jag glömde att jag placerat en verktygslåda mycket strategiskt precis framför matbordet och nästan föll pladask med näsan i bordet, en klassisk Mary för de som känner mig privat
Så efter att ha varit hemma i en vecka tog jag alla tre barnen med mig och gick på bio. För några veckor sedan så hittade jag ett gammalt nummer av Allt om mat och då var detta recept med
Servera med rostat bröd och gräddfil… Jag lovar, det smälter i munnen så gott. Hade fullt upp i köket hela dan med att förbereda helgens mat och ett par smörgåstårtor som skulle iväg nu på morgonen
Tillsätt gräddfil och lingonsylt och rör ihop till en kladdig deg. 5 dl gräddfil. Smörj en avlång bakform 1,5 liter (för 1 limpa) med matfett. 5 dl gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.