Full fart idag och jag komhem sent från jobbet, då är det skönt medmatsom reder sig själv. Servera sedan med en god sallad till om du önskar en lätt middag
Lägg i en ugnssäker formmed undersidan upp och ringla över lite olja. finkrossade tomatermed vitlök. Vispa ihop ingredienserna till såsen ochtöm över klubborna
riv morotenoch stek allt tillsammansmedsmör på hög värme i en stekpanna. Ta sedan ur de soltorkade tomaterna ur burken och tillsätt i pannan men torka av tomaterna från oljan
Tillsätt vitlök ochchiliflakes, ochvärm runt dem i oljan utan att låta vitlöken ta färg. Blanda pastan medtomatsåsen persilja, och häll upp i en riktigt rymlig skål
) med lufttorkad skinka, soltorkad tomatoch färsk vitkål. Pumpa är snarare en höstråvara än en vårprimör, menmed tanke på det ruskigt blåsiga och regniga vädret vi har haft på sistone tror jag att ni kan hålla medom att lite höstigare ochmervärmandemat passar bättre än en lätt sallad just nu
Skiva över lite chili, och vänd ner myntabladen. röd chili. Riv ner limeskaloch pressa över saften. Vänd ner spenaten, dela fetaosten och strö över den tillsammansmed rostade cashewnötter och granatäppelkärnor
Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindrekommerlimenochchilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chilioch färsk rosmarin
Servera pastan med en ljummenkycklingklubba. Ok, vi har ju inte haft någon slappsemester precis utan det har varit aktivitet i stort sett hela tiden med undantag för några dagar men under själva resan har jag inte varit trött, utan tvärtom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.