Chili- och fänkålsbakad lax med granatäpplesallad
Lindas Matstuga
Lindas Matstuga
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bit lax á ca 800 g (OBS! Med skinnet kvar)
  • 1 kg grovsalt
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 tsk chiliflakes
  • ½ tsk salt
  • ¼ tsk råsocker
  • Olivolja
  • Granatäpple- och Blomkålssallad
  • ½ blomkålshuvud
  • 75 gram riven parmesan
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk citronsaft
  • Skal från ½ citron
  • 1 tsk honung
  • 250 gram tinade edamamebönor
  • Salt och peppar efter smak
  • Basilikakräm
  • 1 kruka basilika
  • 2 äggulor 1 msk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta 1½ tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 dl rapsolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.