Riv chokladenoch rör ned i grytan. Rör om då och då. Bryn färs, lök och 3 vitlöksklyftor i olja. Tillsätt tomatpure, spiskummin, oregano ochchilipulver, fräs i 3 minuter. Tillsätt krossade tomater, buljongtärningar, sambal oelek, 1 tsk socker och lite salt, småkoka under lock i 20 minuter. Blanda sedan ner paprikorna och bönorna i grytan, småkoka i 10 minuter. Blanda yoghurten med 1 pressad vitlöksklyfta och lite salt
Ta en kastrull, lägg i köttet,i medmörkölen, salt, peppar, chilin, spiskummin och agave nekatarn. Servera med gräddfil och hemmagjorda parmesan eller västerbotten chips
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Öl är en vanlig ingrediens i chili, men jag hade aldrig tidigare lagat chilimed porter. Blanda gul lök, paprika, vitlök, chilioch övriga kryddor i boten av grytan
The post Varm chokladmed jordnötssmör ochchili appeared first on Hur bra som helst. Nu har jag gjort en uppdaterad minst lika bra, om inte bättre, version av den med jordnötssmör ochchili i
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Riv chokladen grovt och rör ner i chilin. Dela chilifruktenoch finhacka den. Ringla olja i en gryta och fräs färsen smulig tillsammans med lök och vitlök
Låt dig inte skrämmas av chipotlen, det är en relativt mild chili, och jag använde endast en och då blev det bara lite starkt, vill du ha mer hetta, ta två
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.