Låt diginte skrämmas av chipotlen, det är en relativtmildchili, och jag använde endast en och då blev det bara lite starkt, vill du ha mer hetta, ta två
Lägg över den i en skål och stek lök och vitlök på medelvärmei samma gryta tills löken är mjuk Tillsättchilipulvertill löken och stek några minutertill
Tvätta chilinordentligt och ta bort frukter med eventuella skador. Vattenbadet fylls med kallt vatten och som förbränningsmetod använder jag mig av snakemetoden
Här har vi testat den med Santa Marias torkade chilichipotle fast även adderat lite färsk paprika. Som vi pratat om itidigareinläggmed den torkade chilin så gör rostning och malning smaken mer intensiv, men om man istället förväller den så blir den mildarei smaken
Chilisin carne med rökt chipotle. Efter att ha malt den torkade chilifruktentill ett fint pulver med hjälp av vår kaffekvarn fick den sätta smak på en vegetariskchili
När jag var gravidmed Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gickförbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner medpaprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammansmed färsen en stund
Det är så skönt medlite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vigrillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.